Video's - 15 oktober 2016   11:26 Deze bizarre run van Ian McIntosh geeft je klamme handjes

Door:

En daar is werkelijk waar niets aan gelogen. Ian McIntosh was namelijk voor Teton Gravity Research’ Tight Loose aan het filmen toen hij deze run neerzette. Het idee en de start van zijn run was allemaal okay, maar het bleek uiteindelijk zo bizar af te lopen dat TGR deze run heeft gebombardeerd tot de definitie van Tight Loose! Yep. dat zegt wel wat.

Nouja, dat zegt eigenlijk gewoon bizar veel! Want wanneer Teton Gravity Research jouw run uitkiest als de run die staat voor de complete film… Dan heb je het natuurlijk wel écht enorm uit de klauwen laten lopen hoor! Teton Gravity Research is zoals je wellicht weet ondertussen 21 jaar geworden en in die tijd hebben ze onbegrijpelijk veel atleten naar beneden zien komen, dus ergens is het meteen ook een soort van prijs voor Ian McIntosh die hij even in z’n schoot geworpen krijgt. Maar, wat gebeurt er nou eigenlijk?

Met betrekking tot wat er precies gebeurde kan er maar één iemand zijn die je dat gaat vertellen en dat is Ian McIntosh, maar we zullen een poging wagen. Wel in het kort anders komt er een boekwerk voorbij waar je u tegen zegt en daar zit niemand op een zaterdagmorgen op te wachten. Maar goed, Ian had dus 10 jaar geleden een face gezien die hij heel erg graag wilde skiën, maar helaas kon dat niet. Tot hij besloot om met TGR en zonder helikopters omhoog te gaan.

Daar begon het avontuur en eenmaal bovengekomen kwam Ian er achter waarom ze ‘t de Gnar Wall noemen! Maar goed, daar laat hij zich niet door uit het veld slaan en dus begint de trip naar beneden. Daar is de start gewoon prima te noemen op dit onmogelijke terrein, maar dan gebeurt er iets wat zelfs Ian niet ingecalculeerd had! Wat dat laatste is laten we over aan de video, maar bedenk wel: TGR heeft deze run geëerd door te zeggen dat dit de definitie van Tight Loose is!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's