Freeride. Video's - 14 februari 2022   9:11 Deze diepe poederbeelden van Travis Rice tijdens ‘Snake Milkers’ moet je even hebben gezien

Door:

Heb je de GoPro beelden van Travis Rice al gezien terwijl hij voor Snake Milkers bezig is? Nee? Dan wordt het tijd dat je even doorklikt want de dieper poederruns inclusief pillows staan voor je klaar!

Snake Milkers is al een paar weken uit om te kijken en eerlijk is eerlijk: dat moet je eigenlijk wel even doen als je het nog niet hebt gedaan. Kijk, we kunnen nu de Travis Rice kaart spelen en daardoor zeggen dat je de nieuwe film moet gaan bekijken, maar dat is te makkelijk.

Ook al is het wel waar.

Maar het blijft te makkelijk.

Maar het is wel waar.

Maar… Naja, wat we willen zeggen is dat Snake Milkers een avontuur is van een XL formaat, want als je ruim dertig kilometer over het water heen moet om terrein te rijden wat op zichzelf ook al bizar is, dan ben je wel lekker bezig. En laat GoPro nou ook gewoon Travis Rice onder hebben geplakt met actiecamera’s waardoor alles nog even gezellig op de gevoelige plaat vastgelegd is!

Ja dat is fijn. Heel fijn. Dus als je hierna denkt ‘f*ck ik moet Snake Milkers echt even zien’ dan kunnen we je meteen even naar deze blauwe tekst verwijzen want daarachter staat de ruim driekwartier durende film met Mr. Rice himself. Dat gezegd hebbende: wij gaan ‘m ook nog even een keertje aanslingeren en dan tukken.

HA! Alsof dat lukt na zo’n leipe film kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride