Video's - 30 oktober 2017   19:32 Deze enorm brute street edit van Tom Wallisch moet je zien

Door:

Jikes! Nou, als we het over brute edits hebben dan hoort deze van Tom Wallisch er zeker tussen. Want wanneer je containers, auto’s, daken van huizen, een combinatie van dit alles en nog veel meer onderstunt als een baas? Dan heb je een vette edit in huis en dan hebben we het nog niet eens over het verhaal van de edit én de manier van filmen gehad!

Ja mogelijkheden zijn er opeens genoeg wanneer je je ski’s onderbindt terwijl je midden in een ondergesneeuwde stad staat. Dat is namelijk uiteindelijk wat bij Tom Wallisch het geval is en oehlala, hij heeft er echt wat grandioos van weten te maken hoor. De tekst ‘deze atleet ziet zijn omgeving als één grote speeltuin’ willen we soms nog wel eens gebruiken wanneer er een rammer van een edit op je staat te wachten, maar toen hadden we nog niet deze beelden van Tom Wallisch gezien.

Want stel je voor, je zit achterin de auto een beetje loos uit het raam te kijken hoe het landschap verandert en opeens begint je fantasie de vrije loop te krijgen. “Zou ik hier met m’n snowboard vanaf kunnen knallen om naderhand die rail te nemen? En dan natuurlijk met een beetje geluk over de straat en door naar die brug waar ik…” zullen niet de meest rare teksten zijn die dan bij je naar boven komen.

Fantaseren over het feit hoe je over zulke hopen sneeuw zou stunten doet iedereen wel eens. Dagdromen noemen ze het ook wel en bij ons blijft het daar meestal bij, maar niet voor Tom Wallisch want hij is degene die de fantasie van het jongetje op de achterbank werkelijkheid laat worden door gewoon echt overal overheen te stunten in deze erg vette edit!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's