Video's - 18 december 2019   12:01 Deze GoPro edit zorgt ervoor dat je 200% zin krijgt in de wintersport

Door:

Het ‘GoPro Snow Team’ is samen met heli ski bedrijf CMH op pad geweest voor een aantal dikke beelden. Dat liep een beetje uit de hand, want het eindresultaat is bijna tien minuten lang, dus je kan wel begrijpen hoe lekker de beelden zijn!

Dus als je nog even een beetje issues hebt met het enthousiast worden voor de wintersport, dan is dit een méér dan prima video om even op te zetten. Side note: het is sowieso een goede video om even op te zetten.

Dat laatste is een open deur die we even grandioos hard intrappen, maar we wilden het toch wel even tegen je verteld hebben.

Zoals gezegd liep het een beetje uit de klauwen met de video, aangezien hij dus tien minuten duurt, en dus kan je er maar beter even goed voor gaan zitten. En dan bedoelen we dus dat je ‘m op groot scherm moet kijken terwijl je popcorn in je ene hand en een biertje of een colaatje in je andere hand hebt.

Want wat je dalijk tegen gaat komen… Poh. Nouja, onder andere Travis Rice, Elena Hight, Torstein Hogmo, Chris Benchetler, Ted Ligety, Jamie Anderson, Sage Kotsenburg en Bobby Brown die wel zin hebben in een goede sessie!

Verder zitten er genoeg helikopters in dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken, ook de hoeveelheid poedersneeuw is echt door het dak aan het gaan en je gaat een verse combinatie aan follow cams, onboard beelden en… Naja, je snapt wel waar we heen willen met dit verhaal. Dit alles in British Columbia en je moet ‘m gewoon ff bekijken:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's