Freeride. Video's - 25 juni 2019   10:26 Deze heerlijke freeride runs zorgen voor de verkoeling die je nodig hebt

Door:

Nuff said.

Want face it, soms hoeft er geen grandioos goed verhaal achter een video te zitten. Soms wil je gewoon enkel en alleen even brute beelden zien en overladen worden met verse shots. En soms… Heb je gewoon even dikke poederlijnen nodig om je humeur weer naar een goed niveau te brengen!

Dat laatste is iets waar we ons prima in kunnen vinden en we snappen het helemaal wanneer je dat nu nodig hebt.

‘Nu meer dan ooit nodig hebt’ is waarschijnlijk een betere benaming voor deze situatie. Want kom op, voor dit soort weer zijn we toch niet gemaakt? Iedereen die zegt dat ze er van houden hebben óf al te lang in de zon gelegen, óf ze hebben een zwembad in de buurt.

Want als je binnen zit en ben nog steeds het idee hebt dat je aan het verbranden bent, dan is het wel echt te warm hoor. Dat is dan ook een beetje wat de situatie hier is, want als ondergetekende besluit om iets harder adem te halen dan normaal…

…Dan lopen de zweetdruppels alweer over de rug heen. Nee, geef ons maar gewoon momenten zoals hieronder en ook al is de video maar een minuut lang, het zorgt er in ieder geval voor dat we een minuut lang met onze gedachten niet in deze t*efushitte zitten. En met deze temperaturen is elke minuut meegenomen.

Dus! We gaan je niet langer ophouden en laten je gezellig op play klikken, dan gaan wij nog even verder met het zoeken naar meer van dit soort beelden die je nog niet hebt gezien. En als je uiteraard beelden wilt terugkijken dan staan er nog 15.000 andere artikels op je te wachten en wel hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride