Freestyle. Video's - 19 november 2021   12:04 Deze LAAX park sessie van GoPro tijdens zonsondergang is weer grandioos

Door:

“Are we in business?” Nou, wat ons betreft wel en jij ook als je van zonsondergang sessies houdt!

GoPro heeft z’n nieuwe paradepaardje, de GoPro HERO10 Black, natuurlijk niet voor niets de wijde wereld ingeslingerd. Er moet content mee gemaakt worden en het liefst zo veel en tegelijkertijd zo uniek als dat mogelijk is. Gelukkig voor GoPro is LAAX ook wel te porren voor een sessie en dus is het resultaat deze heerlijke zonsondergang edit.

Het Zwitserse LAAX is hier uiteraard een prachtige plek voor, aangezien… Naja, kijk gewoon de edit dan ga je het begrijpen. Daarnaast zijn het ook de atleten die edit body geven en eentje daarvan is Halldor Helgason. Die had het volgende te melden over de situatie in Laax: “O my god, Halldor here! We’re up here in LAAX doing a little GoPro sunset shoot. We got Mr. Svenergy over here and a bunch of heavy people who are not kidding around”.

Niet alleen Mr. Svenergy is aanwezig voor wat leipe drone en follow cam shots, ook Jesper Tjäder en Nico Porteous krijgen hun secondes in de nieuwe edit van GoPro. Daar blijft het niet bij, want ook de Nederlandse Isabelle Hanssen ga je voorbij zien komen!

Dit alles in het teken van die ene privé sessie van GoPro in LAAX. Ze noemen het zelf ‘Big air, big lines, and huge smiles’ en daar gaan we vandaag gewoon gezellig in mee. Morgen overigens ook, maar goed. Kijk snel de heerlijke edit wat al met al een fijne start is van het wintersportseizoen! Die eh… Nog maar weer even wordt uitgesteld door de Oostenrijkse overheid.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle