Video's - 18 december 2018   12:44 Deze POV beelden van Faction atleten zijn te gruwelijk voor woorden

Door:

Geen muziek, niet geknoeid met de beelden én vijf minuten lang, deze onboard beelden van The Faction Collective zijn echt bruut te noemen!

Nu denk je waarschijnlijk “Jaaa, zo bruut zal het wel allemaal niet zijn, dat zal wel loslopen” maar dan heb je nog niet op play geklikt. Deze beelden zijn echt next level.

En nee, dat is geen fanboy gedrag wat we nu vertonen. Faction noemt het zelf ‘5 minutes of raw backcountry madness, captured from the team’s point of view’ waar wij liever kiezen voor ‘zet jezelf maar even vast want deze POV-beelden rammen je anders van je stoel’. Ook al klopt het wel wat Faction zegt hoor, aangezien rauwe backcountry madness zeker op je staan te wachten!

Duncan Adams, Tim McChesney en Antti Ollila hebben zichzelf namelijk laten volhangen met action camera’s en die avonturen zijn weer achter elkaar gezet. En als je de drie atleten een beetje kent, dan weet je al wat er op je te wachten staat. Inderdaad, dit drietal is gewoon met Mach tien door de sneeuw heen gebeukt en wij kunnen er op onze tijd weer heerlijk van genieten. Zonder bomen te hoeven koppen en lekker lui op de bank.

Bijvoorbeeld dan he. Je mag deze edit van Faction ook gewoon kijken wanneer je achter je bureau op kantoor zit, maar wees gewaarschuwd want onderstaand beeldmateriaal zorgt voor klamme handjes. No bullshit. Overigens is dit naar alle waarschijnlijkheid niet de laatste keer dat Faction dit soort edits online flikkert, dus we houden je op de hoogte voor wanneer er meer van dit soort actie langskomt!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's