Freeride. Video's - 3 maart 2020   19:28 Deze POV beelden van Faction atleten zijn te gruwelijk voor woorden #4

Door:

Oke. Situatieschets. Je bent net full send gegaan met daarin een ziek steile pillow drop. Alles gaat super smooth, maar als je aankomt bij de filmer hoor je dat hij je niet heeft vast kunnen leggen. Hoe reageer je?

Eerst de eerste aflevering van POV Series van Faction Skis zien? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Waarschijnlijk zal er dan meer gescholden worden dan wat je in onderstaande video gaat horen, want de reactie is nog aardig rustig wat ons betreft. Maar even serieus. Wát een runs. Faction heeft het met deze rauwe edit het weer voor elkaar dat je echt klamme handjes krijgt en ziek enthousiast wordt om ook de spullen onder te binden!

Die feeling die je krijgt als je deze video aanzet is werkelijk waar heerlijk te noemen. En stel nou dat je de kans hebt om ‘m op groot scherm te aanschouwen dan geven we je bij deze de dikke tip om het te gaan regelen. Want dayyum son, wat worden we hier enthousiast van zeg.

Het is ondertussen de vierde aflevering uit de reeks van Faction Skis en de voorgaande waren eveneens het kwijlen waard. Wellicht herinner je ‘m nog, die keer dat Andrew Pollard met Sam Anthamatten op pad is geweest en dat Andrew Pollard doodleuk zei dat ‘“that’s the steepest sh*t I’ve ever seen!” waardoor eigenlijk iedereen van te voren al met grote ogen zat?

Nee? Nog steeds geen belletjes die rinkelen? In dat geval moet je hierrrr even terecht, hieronder is het in ieder geval grandioos lekker beeldmateriaal van Duncan Adams, Tim McChesney, Taisuke Kusunoki, Shingo Sasaki en Sam Anthamatten die pillows, spines en champagne powder mochten aanvallen. Check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride