Video's - 27 september 2016   11:05 Deze run van James ‘Woodsy’ Woods door Cardrona Parks is epic!

Door:

Hij liet vorig jaar al eens zien hoe het moest en nu… Doet James ‘Woodsy’ Woods het nog maar eens doodleuk over in Cardrona Parks, Nieuw Zeeland. En hoe, deze man is werkelijk waar on fireee!

Men, wat is dit een genot om naar te kijken zeg. James Woods is zo te merken aardig in z’n sas daar in Nieuw Zeeland want we krijgen alleen maar fijne shots voorgeschoteld. Eerst was het namelijk nog de Big Air wedstrijd van Jossi Wells die James uiteindelijk naar z’n hand wist te zetten en nu pakt hij ook nog even een run mee terwijl iemand ‘m met een camera achterna zit.

Nouja, een run, een run… Een heerlijke run moeten we het eigenlijk noemen en we zien door de video ook meteen iets anders waar James Woods goed in is. Nee, we hebben het niet over zijn ski skills, want die kennen we allemaal wel. We bedoelen zijn dans moves! Wat, James Woodsy Woods die danst? Yep! Dat wil je uiteraard wel even zien.

Nu moet je niet denken dat hij in een tutu op je scherm voorbij komt dartelen, maar je moet wel meteen opletten nadat je op play hebt geklikt en ook al is het is niet veel… Je zal zien dat de door onder andere Salomon en Monster Energy gesponsorde Brit soepele moves heeft. Trouwens, nu we het toch over dingen hebben die je niet zo vaak voorbij ziet komen van James, hij heeft ook nog eens de redding van de dag op z’n naam geschreven! Wat zeggen we, de redding van de week!

Ergens in de onderstaande run gaat het namelijk bijna fout, maar James Woods weet het uiteindelijk allemaal toch nog tot een succes te brengen. Zoals we stiekem ook wel hadden verwacht van ‘m want tja… Het is en blijft James Woodsy Woods natuurlijk. Check snel de gave beelden, dan zetten wij deze run ook nog even aan!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's