Video's - 14 maart 2022   19:27 Deze skilift tricks & crashedit is vier minuten aan puur genot om naar te kijken

Door:

Of we zin hebben in een tricks & crashedit met een heerlijk aantal klassiekertjes erin? Natuuuuuuurlijk!

Het is een enorme tijd geleden dat we stilstaan bij een video waarin heel veel net niet goed gaat en daarom pakken we ‘m er nu nog maar eens gezellig bij. Gewoon, omdat die laag met stof ook wel eens eraf geblazen mag worden en niet geheel onbelangrijk: het is gewoon prima leedvermaak.

Een aantal video’s (of moeten we faalacties zeggen?) hebben we in de loop der jaren al eens voorbij zien komen waardoor het een mooie trip down memory lane gaat worden. Ouwe gouwes noemen we ze nog wel eens, zoals die ene vanaf 1 minuut. Je weet wel, dat moment waarbij een trucje in de sleeplift echt compleet averechts afloopt.

Of nouja… Het is meer haaks links dan eh, rechts in dit geval.

Je snapt het wel als je tot één minuut komt, wat niet zo’n lastig verhaal gaat worden want crashes zijn nou eenmaal prima om naar te gluren. Vanaf de bank. Met een bak popcorn. Maar ook het kind dat gewoon in de sleepjeslift in de lucht hangt te wachten tot hij boven is komt voorbij.

Al met al dus genoeg pareltjes om naar te kijken, waarbij we ook de ‘hang aan een gondel en backflip ‘m eraf’ video tegen gaan komen. Of dat een crash is of niet weten we niet, want de landing kunnen we niet zien, maar mooi om naar te kijken is het wel. Dus lang verhaal kort: kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's