Video's - 31 januari 2017   19:38 Deze top to bottom run uit Perisher van de GoPro crew is epic!

Door:

En hierbij meteen even de vraag of ze die cameraman een opslag kunnen geven want een top to bottom run doen met meerdere atleten die voorbij komen? Dat is vakwerk en al helemaal wanneer je het voor elkaar krijgt om een hele fijne run te filmen!

Het is algemeen bekend dat we van een paar dingen warm lopen. Natuurlijk, Lindsey Vonn en Mikaela Shiffrin zijn daar een paar voorbeelden van, maar daar focussen we ons nu niet op. Want buiten die twee voorbeelden van toenet vinden we behind the scenes beelden én top to bottom runs echt heerlijk om naar te kijken. Nee serieus, zet ons zoiets voor en je bent ons kwijt.

Sure, het hele avontuur duurt, in het geval van top to bottom runs meestal maar een minuut als het niet minder is, maar zelfs dan zijn we verkocht!

De meest verse in ons geheugen was Øystein Bråten die Keystone even onveilig wist te maken met z’n run en nu is het de beurt aan een crew. ‘Normaal gesproken’ wordt zoiets door één iemand gedaan, want het is lastig (lees: een enorme uitdaging) om het te filmen terwijl je meerdere atleten in de gaten moet houden én niets mag missen…

…Maar de cameraman die achter deze GoPro staat heeft dat aardig in de smiezen. We willen overigens niet weten hoeveel keer het over moest, ook al zal dat, gezien het weer, niet zo’n straf zijn geweest. Waarschijnlijk zouden wij, wanneer we op pad gingen met Jamie Anderson, Dan Brisse, Sage Kotsenburg en Kaya Turski voor zoiets, na de 16e keer alsnog zeggen “ja sorry jongens, maar nee… We zijn toch nog niet helemaal tevreden. Wellicht nog eens één run?” om er maar voor te zorgen dat de dag niet ten einde komt.

Anyway, GoPro heeft prima werk afgeleverd! Wat vind jij?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's