Video's - 4 oktober 2019   19:54 Deze wintersportauto kan je volgens Autoblog het beste kopen

Door:

We gaan op wintersport en nemen mee: een dikke vierwiel aangedreven bruller waarmee je door de sneeuw kan banjeren terwijl je een warme reet hebt. Maar goed, wat kies je dan? Autoblog heeft de oplossing!

En als we de heren van Autoblog mogen geloven is het tijd om te spenden. Met je bek. “we gaan echt geld uitgeven vandaag, want het budget is 150.000 euro” luidt de kreet uit de showroom en eerlijk is eerlijk: we hebben nog niet eens de mogelijkheid om een auto van een een paar duizend euro te kopen, laat staan eentje van 150 duizend euro, en toch keken we de video.

Waarom?

Ach, beetje over auto’s heen kwijlen kan geen kwaad, toch?

Dat is net zoiets als naar het nieuwe freeride model van merk X gluren, terwijl je weet dat je die 900 euro aan ski’s of snowboard gear nooit zonder gezeik kan kopen. Niet bij je vriend(-in) die minder met wintersport heeft, laat staan bij je bankrekening die ook tamelijk schraal staat aan te geven dat je (voor de zoveelste keer) richting het vriespunt aan het gaan bent.

Omdat je bijvoorbeeld net de nieuwe pas van Tirol hebt gekocht.

Hoe dan ook, waar we naartoe willen met dit verhaal is dat je je nu even geen zorgen moet maken over geld en lekker mag gaan dromen. Dan is de grote vraag: Wat zou je aanschaffen? Wij zouden sowieso voor 4×4 gaan, liefst zoveel mogelijk ruimte dat een skibox op het dak geen must meer is, lekkere zit, stuur- en stoelverwarming zou wel chill zijn want tja, kom op. We gaan spenden of we gaan het niet hoor.

Oh, en natuurlijk genoeg pony’s in het vooronder dat je op de autobahn geen problemen hebt met doorstampen. Autoblog heeft er dus een limiet van 150.000 euro aan gehangen en dat is nog best wel een mooie prijs, wetende dat er genoeg opties boven én onder die prijs te vinden zijn. Zij kwamen overigens met enkel SUV’s op de proppen, waar we overigens ook erg enthousiast van werden, ware het niet dat onze ogen ook vielen op auto’s in de categorie Audi RS4, RS6 etc. Maarja, dan moet je sowieso met skibox gaan werken.

Problemen, problemen, we weten het. Zelf kwam Autoblog met de “Mercedes GLS 63 AMG, Range Rover Autobiography, Range Rover Sport SVR en de Porsche Cayenne Coupe op de proppen. Onder het mom “Je hebt toch al soort van zwart gat gecreëerd waar je al je geld inflikkert, dus dan kan je net zo goed gewoon doorpakken” en daar moeten we ze voor de volle 100% gelijk in geven. Maar… waarom geen Audi’s, BMW’s en dergelijke? En welke vierwieler wordt de ultieme wintersportcar? Je ziet het hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's