Video's - 25 februari 2017   19:09 Dit gebeurde er écht tijdens de X Games Real Ski edit van LJ Strenio

Door:

Move over crashedits, dit keer is het tijd voor een enorme bunch aan beelden hoe het er allemaal écht aan toe gaat! Sure, normaal gesproken zie je in de crashedits een hoop crashes voorbij komen, maar ook daar wordt nog in geknipt. Maar! Niet in deze edit die voor je klaar staat want zoals LJ Strenio zegt “Same features, same tricks, EVERY attempt.” Lang verhaal kort: daar wordt een hoop afgecrasht!

Of was het Line Ski’s die het zei? Mmm, nouja, wie het ook gezegd moge hebben, dat er na de klik een hoop te crashen valt is een zekerheidje. X Games Real Ski 2017 vraagt nogal wat van de atleten en dat blijkt nog maar eens.

Waarom ze dit eigenlijk online hebben gezet is een wellicht een beetje met twee gedachten gedaan. Eentje is dat men meteen ook kijk naar de edit van LJ Strenio, waar we bij de tweede denken dat het gewoon leedvermaak is. Maar hey, het is ook mooi om te zien dat ze een keer alles, maar dan ook echt alles, van hun avontuur online hebben gezet want pas dan zie je dat er echt een bizarre hoeveelheid fout gaat voordat het goed gaat!

Je kunt er over zeggen wat je wilt, maar het heeft ons in ieder geval nog maar eens extra respect gegeven voor de atleten die een edit in elkaar drukken want man, er gaat nogal eens wat fout zeg. Zo ook hieronder waar we echt alles te zien krijgen en het is dan ook geen verrassing dat de hele edit bijna een half uur duurt. Yep, ga er dus maar eens goed voor zitten en pak alvast wat te drinken én te eten, want je gaat het nodig hebben.

Oh en als je naar de hele edit van LJ Strenio wil kijken plus die van zijn concurrenten dan kan je hierrrrr terecht.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's