Video's - 15 maart 2018   19:45 Dit is Burton US Open 2018 door de ogen van Stale Sandbech

Door:

Stale Sandbech liet zijn gezicht uiteraard ook zien bij de Burton US Open 2018 in Vail en dit liep uit op een mooi avontuur, kijk je mee?

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Het feit dat het ‘uitliep op een mooi avontuur’ kwam natuurlijk omdat hij de finals haalde, maar dat niet alleen. Want hoe hadden we moeten weten wat de Noorse snowboarder buiten de wedstrijd allemaal uitspookt als er geen camera op ‘m gericht is?

Juistum, en daarom zijn we zo blij dat Gimbal God bij Stale Sandbech is, waardoor alles toch nog even op de gevoelige plaat gezet wordt. Daarnaast wist iedereen dat het een mooie StaleLIFE zou gaan worden aangezien Gimbal God tijdens een run door de halfpipe gewoon achter atleten aan liep te crossen! Maar goed, dat is beeldmateriaal voor later, eerst is het tijd voor de trainingsdagen:

En zoals je weet gaat het hele feest gewoon door aangezien Stale Sandbech de finales heeft gehaald van Burton US Open 2018 in Vail. Ook al ging z’n tweede kwalificatie run niet helemaal vlekkeloos, dus daar moest eerst nog even wat aan gebeuren. Hoe Stale Sandbech dat oppakt en wat er allemaal nog meer gebeurt is hieronder te zien, want Gimbal God is niet halverwege gevlogen.

Zou toch wat zijn, krijgen we alleen de trainingsdagen te zien terwijl Stale gewoon finals haalt. Nee, dat willen we niet en dus zijn we blij met Gimbal God. Overigens laten we nu natuurlijk niet zien hoeveelste Stale Sandbech is geworden, want één: dat weet je al omdat je de livestream hebt meegekeken of twee: je hebt de recap van Burton US Open 2018 al gelezen of drie: het is een enorm geheim en daarom moet je hieronder op play klikken:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's