Video's - 2 februari 2020   12:32 Dit is ‘Cursed’, de edit van Monster Energy die ‘Golden Hour 2’ had moeten worden

Door:

Wat ‘Golden Hour 2’ had moeten worden werd ‘Cursed’, maar Monster Energy heeft er alsnog iets episch van weten te maken!

Zo voelen zij het waarschijnlijk niet perse, omdat ze een hoop hebben meegemaakt, maar wij kijken op onze beurt enkel naar het resultaat. En dat resultaat? Die mag er zeker weten zijn.

Sure, ook wij hadden het wel echt grandioos mooi gevonden wanneer Golden Hour 2 doorgezet kon gaan worden, want de originele Golden Hour bekijken we soms nog wel eens, maar soms lopen dingen nou eenmaal niet volgens plan. En dat laatste heeft de crew ook gemerkt in Noorwegen.

Want als we even terug in de tijd gaan kunnen we ons nog voor de dag halen dat, in de periode dat de crew er zat, er weinig golden hour was. Toen noemden we het Golden Minute en ook Stale Sandbech z’n geduld werd op de proef gesteld.

Uiteindelijk is er dus ‘Cursed’ uitgekomen en dit kwam mede door het weer, maar ook omdat Spencer Whiting, beter bekend als Gimbal God, om welke reden dan ook moest afhaken. Toch hebben ze er het beste van weten te maken en met een crew als Sage Kotsenburg, Stale Sandbech, Rene Rinnekangas, Sebbe De Buck, Ethan Morgan en Carlos Garcia Knight is dat ook ergens niet zo heel erg vreemd.

Des te lekkerder is de video geworden en we weten bijna zeker dat er een Golden Hour 2.2 of 3.0 gaat komen. Want iedereen wilt uiteindelijk toch z’n moment hebben, right? Dat is in ieder geval wat we zouden proberen als we Monster Energy waren. Anyway, genoeg ‘geen Golden Hour’ teksten, ‘Cursed’ is ook erg fijn, want de tering wat zitten er bangers in. Check ‘m:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's