Video's - 6 december 2018   14:58 Dit is de aftermovie van Rock A Rail 2018 door Postland Theory

Door:

Rock A Rail laat de 2018 editie niet zomaar aan zich voorbij gaan, check dus snel de fijne aftermovie die ze online hebben gezet!

En groot gelijk geven we ze hoor, om de afgelopen Rock A Rail niet rustig aan je voorbij te laten gaan. Schreeuwen dat je er weer bent, dat moet je! Na een jaar van afwezigheid ben je als organisatie extra trots dat het weer los kon gaan barsten en dan wil je uiteraard dat de hele wereld het weet. Gelukkig snapt de organisatie dat blijkbaar ook erg goed en dus werd al het snowboard geweld ook nog eens op video vastgelegd. Want tja, dat er foto’s gemaakt werden, dat is ondertussen wel duidelijk…

…Maar een edit heeft toch altijd wel wat meer werk nodig! Buiten dat, er werden zoveel leipe tricks gegooid daar in Den Haag op de Grote Markt, het moet echt een aardig werk zijn geweest om er een selectie van te maken. En dat naderhand in een aantal minuten te moeten proppen.

Toch werd er een poging gewaagd en dit alles door niemand minder dan Postland Theory, die al meermaals bij Rock A Rail aanwezig is geweest om alles wat bruut is vast te leggen. Of ze het dit keer wederom is gelukt? Dude, wat denk jezelf… Wat ons betreft zijn ze zeker weten geslaagd!

Enige wat ons dus nog rest is je te vertellen dat je hieronder heel snel op play moet klikken om ‘m even op full screen te douwen. Oh, en als je toch bezig bent, doe jezelf een plezier en zet ‘m meteen even op 1080P60FPS. Thank us later! Hele recap in tekst en foto checken? Klik dan hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's