Video's - 11 februari 2020   9:14 Dit is de bizarre course preview van Kings & Queens of Corbet’s Couloir 2020

Door:

De window van het krankzinnige event in Jackson Hole Mountain Resort is gisteren gestart en de course preview is echt bi-zar!

Dat je überhaupt al besluit om in Jackson Hole Mountain Resort naar Corbet’s Couloir te gaan is al een dingetje, het rijden is al helemaal gestoord en dat je ook nog eens mee gaat doen aan Kings & Queens of Corbet’s Couloir gaat onze pet eigenlijk nog eens erger te ver.

Dit denk jij nu waarschijnlijk ook, of je moet een grote speler zijn, maar dan heb je dus nog niet de course gezien.

Het kan zijn dat je denkt dat Corbet’s Couloir de course is en daar heb je gelijk in, maar het overleven van die zieke couloir is blijkbaar nog niet genoeg voor de organisatie. Daarom zijn er her en der schansen gebouwd met een enorme schans op het einde.

Gewoon, om even je stalen ballen bij elkaar te rapen en ‘m nog even door het geluid te senden als een malle.

Ofzoiets?

We hebben geen idee, maar uitkijken naar dit event doen we zeker weten. De tekst “De wedstrijd moet tussen 10 en 15 februari verreden gaan worden, wat natuurlijk afhangt van de weercondities. We hopen overigens voor de Freeride World Tour atleten dat de wedstrijd in Kicking Horse snel afgerond wordt en dat anders Kings & Queens of Corbet’s Couloir later verreden gaat worden want eh… Anders wordt het een lastig verhaal” die we in het vorige artikel zeiden kan overboord, want alles loopt prima in elkaar over. De Freeride World Tour is namelijk op vrijdag al verreden en daarmee zijn de atleten optijd in Jackson Hole Mountain Resort.

Hoe dit allemaal gaat aflopen is nog even bezien, als we iets kunnen fixen qua beelden dan ben je de eerste die het hoort!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's