Video's - 6 december 2019   12:01 Dit is de bizarre deelnemerslijst van Rock A Rail 2019 in Den Haag

Door:

Morgen gaat Rock A Rail 2019 in Den Haag van start en we hebben de complete deelnemerslijst voor je weten te regelen. Lang verhaal kort? Dit kan niet anders dan één leipe finale gaan worden!

Dat laatste is het eigenlijk elk jaar wel, dus daar had je je sowieso geen zorgen over hoeven te maken, maar toch is het wel even nodig om dit extra uit te lichten voor komende Rock A Rail 2019. Want we hebben een aantal namen op die lijst zien staan… Nouja, een aantal? Het zijn er wel heel wat meer dan dat, aangezien de hoeveelheid leipe namen die naar Den Haag afreizen echt door het dak gaat dit keer.

Het is dan ook maar goed dat er geen dak op de Grote Markt in Den Haag zit, want anders was hij gewoon pleitte. Goed, jij zit natuurlijk te wachten op voorbeelden en dus zullen we die even gaan benoemen, maar bereid je voor. Dus, zit je? Mooi. Want wanneer wij de namen van een Yuki Kadono, Ethan Morgan, Halldór Helgason of Yuka Fujimori noemen, wat zeg jij dan?

Inderdaad, waarschijnlijk helemaal niets omdat je kaak op de grond ligt.

Dat is dan ook precies wat er bij ons is gebeurd en eigenlijk snappen we het nog niet helemaal wat hier gaande is. Dit zijn namelijk maar vier namen uit de lijst van 39 personen! Dan hebben we de stabiele factoren Max de Vries, Jesse Augustinus, Cees Wille, Sparrow Knox en Kas Lemmens bijvoorbeeld nog niet gehad. Of een Rachida Aoulad, Ivika Jürgenson en Marina Alonso!

Verder zien we meer Nederlandse trots voorbij komen, aangezien Melissa Peperkamp, die bezig is met een sterk freestyle seizoen, eveneens een uitnodiging heeft gekregen, maar ook Niek van der Velden zal z’n gezicht laten zien. Om dan nog te zwijgen over een Fabian Fraidl, Mees Oostdijk en uiteraard de wild card winnaars van afgelopen woensdag: Lucas Uitendaal, Kasper de Zoete, Thom Wijnstra en Stuart Innes.

Genoeg talent in de tent om er een mooie chaos van te maken, check de hele lijst hieronder. Deze lijst kan overigens nog veranderen vanwege last minute afzeggingen en blessures, dus we houden een slag om de arm. Wie is er morgen bij Rock A Rail in Den Haag? Voor een diepte interview met co-founders Rik Kingma & Marlon de Gruijter kan je hierrrr terecht.

Dames:

– Ivika Jürgenson
Rachida Aoulad
– Yuka Fujimori
– Henna Ikola
– Miyeong Kim
– Marina Alonso
– Elena Graglia
– Haruna Ishihara
– Silvia Mittermüller
Melissa Peperkamp
– Paula Benito Porcel
Sofie Brederveld
– Ylfa Rúnarsdótir
– Pilar de la Cruz

Heren:

– Halldór Helgason
– Sparrow Knox
– Yuki Kadono
– Ethan Morgan
Max de Vries
– Johnny O’Connor
Jesse Augustinus
– Benny Milam
– Ryoki Ogawa
– Roope Tonteri
Kas Lemmens
– Conrad Yamamoto
– Simon Pircher
– Kael Christopher Hill
– Simon Houlind
Cees Wille
– Birkir Georgsson
Niek van der Velden
– Gian Sutter
– Roope Rautiainen
– Vitaliy Sukhomesov
– Niels Schack
– Florian Fischer
– Fabian Fraidl
– Alexander Klerud
– Lorenz Vyslozil
Mees Oostdijk
– Nauris Putenis
Bart Falhaber
– Leon Gütl
– Stuart Innes
Lucas Uitendaal
Kasper de Zoete
Thom Wijnstra
Jochen Greven

Foto: Lennart Muller Fotografie

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's