Video's - 8 december 2017   12:15 Dit is de brute one take edit van Danny Davis tijdens Peace Park 2017

Door:

Het is een beetje zijn handelsmerk geworden en we zijn het er zonder te overleggen allemaal over eens dat het iets erg vets is geworden. We hebben het nu natuurlijk over die one take edits van Danny Davis die hij tijdens Peace Park elke keer laat zien en ook in de 2017 editie heeft de Amerikaanse snowboarder weer een enorm fijne run in elkaar weten te draaien!

Daarbij wordt hij uiteraard ondersteunt door al zijn vrienden en crew die aanwezig zijn bij Peace Park 2017, want zonder die mensen gaat het aardig lastig worden om zoiets in elkaar te fietsen. Het hele idee achter de one take edit van Danny Davis is dat er ergens wordt gestart om daarna een complete run in één shot te filmen.

Nu horen we al geluiden voorbij komen als “ja, big deal, ik zet ook wel eens m’n GoPro bovenop de berg aan om drie minuten later beneden aan te komen” en dat geloven we meteen, maar Danny Davis pakt het even wat anders aan. Nee, hij pakt het vooral beter aan. Want onbewerkte GoPro filmpjes van een huis tuin en keuken blauwe piste waarbij geen enkele vorm van snelheid terug te vinden is én ook nog eens met een top 40 nummer eronder? Dude, what is this, amateur hour?

Danny Davis gaat met deze one take edit uit Peace Park gewoon next level aangezien je echt overal en nergens personen voorbij ziet vliegen en precies op het goede moment staat de cameraman bij schans X om atleten Y en Z van een lekker shot te voorzien. Al met al dus een edit waar bij ze niets hoefden te knippen, maar stel nou dat de laatste atleet op z’n flikker gaat… Dan mag het hele feest weer compleet opnieuw. Check ‘m hieronder en heb je Peace Park 2017 nog niet in z’n geheel gezien? Klik dan op deze blauwe tekst want daar staat hij in volle glorie op je te wachten.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's