Video's - 25 september 2019   14:33 Dit is de brute trailer van ‘DAPTER’, een hels avontuur van Paul de Groot, Sebastiaan Vreeken & Loïc Isliker

Door:

Een ski film uit eigen land blijft toch specialer dan anders, maar in dit geval krijgt Dapter te weinig eer als we het daar bij zouden laten. Paul de Groot, Sebastiaan Vreeken & Loïc Isliker zijn namelijk naar Alaska geweest en hebben alles vastgelegd, dus maar klaar voor lijnen waar je klamme handjes van krijgt terwijl je op je stoel zit want dit is Dapter!

Of naja, dit is de trailer van Dapter dan he. De complete film gaat tijdens het Freeride Film Festival 2019 van WePowder te zien zijn (extra reden dus om te gaan) en nu geven de drie heren je alvast een inkijkje in hun avontuur die twee weken duurde. Want dat avontuur, dat was er nogal eentje!

Want zeggen dat je naar Alaska gaat is één, maar er ook daadwerkelijk heen gaan… We weten namelijk niet of je genoeg films van MSP Films, TGR en dergelijke hebt gezien om een beetje te weten hoe Alaska eruit ziet? Maar serieus, alleen al naar die steile wanden kijken geeft ons al klamme handjes, laat staan omhoog klimmen/bovenop een bergtop staan…

…OM ER DAN OOK NOG EENS VANAF TE SKIËN.

Nee. Op het moment van schrijven moeten we toch even passen om naar Alaska te gaan, want eh… Tja, het komt gewoon niet zo goed uit met de agenda’s enzo. Je weet wel, moeilijk moeilijk. Druk druk druk.

Ahum.

Anyway, Loïc Isliker is in ieder geval erg enthousiast over alles wat er is gebeurd in Haines, Alaska voor Dapter. “De bergen en lifestyle in Alaska zijn natuurlijk erg anders dan hier, dus tijdens onze trip moesten we toch wel aardig aanpassen aan de omgeving”, vertelt Isliker via z’n social media kanaal. “Ik had als eerste intentie om mee te gaan als filmer, maar dat verliep even anders toen we in Alaska waren. Uiteindelijk bleek ik namelijk ook nog een lijn te mogen skiën en dat zou de allerbeste lijn van m’n leven worden. Wat een bonus! Dit was hands down de meest bizarre trip die ik heb gemaakt, ik ben super stoked hoe de film is geworden en ik kan niet wachten om het jullie te laten zien!”

De naam Dapter komt overigens niet helemaal uit de lucht vallen, want de groep moest continue strijden en zich aanpassen aan de situaties daar in Haines, Alaska. En lang verhaal kort: guys, wat ons betreft hebben jullie jezelf met Dapter echt nu al overtroffen en hebben we nog een ding te zeggen: opschieten met die complete film want we willen alles van Dapter zien!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's