Video's - 14 oktober 2019   19:15 Dit is de erg fijne trailer van Tanner Hall z’n ‘In The Meantime’

Door:

We konden het gewoon niet aan ons voorbij laten gaan, Tanner Hall heeft namelijk beelden van ‘In The Maantime’ online gezet!

En die ‘we’ hoort overigens ‘ik’ te worden aangezien niet iedereen het er hier mee eens was. “Dude, ga je zo laat na het online gooien van Tanner Hall z’n ‘In The Meantime’ er echt nog een artikel over schrijven? Iedereen heeft ‘m al gezien en je kunt net zo goed drie keer met je ogen knipperen en dan is de complete film al online gezet! Zolang duurt het allemaal niet meer en zo traag ben je dus met het schrijven van het artikel, dus het is echt onzin dat je dit nog gaat doen!”

Eh. Ja, hi.

Toch zijn we hier.

Want buiten het feit dat ze het hier ergens wel bij het rechte end hebben, is het toch wel gewoon belangrijk dat je weet dat hij eraan zit te komen. Je weet wel, de nieuwe film van Tanner Hall genaamd ‘In The Meantime’. Ach, stom, natuurlijk weet je al hoe die heet, want je weet al langer dat hij online staat en je hebt vast al de beelden gezien, maar! Dat is nu even niet het punt wat duidelijk geprobeerd te maken wordt, want soms moet het gewoon even.

Nee maar echt, het is wel belangrijk dat degene die ook onder een steen hebben gelegen weten dat Tanner Hall een nieuwe film online gaat zetten. En dat hij errrug fijn is om naar te kijken. Maar goed, dat laatste is natuurlijk een beetje overbodig om te melden aangezien er Tanner Hall in het onderwerp stond. Staat. Excuses.

Genoeg geouwehoerd, check de beelden! Film moet 28 oktober uitkomen dus dat is al wel bijna. Gas erop! Dan zijn we wel gewoon bij de les hoor, dat is beloofd.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's