Video's - 10 oktober 2020   19:34 Dit is de erg lekkere trailer van Burton’s teamfilm ‘One World’

Door:

999 ideeën, 72 dagen, 39 atleten en 21 hechtingen: dit alles komt terug in One World. En het mooie aan dit nieuws? Dat is dat Burton z’n nieuwe teamfilm genaamd One World ook nog eens binnen niet al te lange tijd uit gaat komen!

En dat werd wel een keer tijd hoor, nondeju.

De afgelopen periode hebben we links en rechts wat teasers van One World voorbij zien komen, maar tot dusver was het Burton die de deur gewoon doodleuk dichthield. Waarom? Niemand die het weet. De teasers waren namelijk wel echt nice om naar te kijken, ook al wil je na een tijdje wel gewoon meer.

En daar wordt nu gehoor aan gegeven. “A film by Burton that celebrates the global connection we all share through our love of snowboarding, our respect for the environment and our desire to discover what’s next”, aldus Burton over z’n nieuwste creatie en eerlijk is eerlijk: dit is een beetje zoals bijna elke wintersportfilm beschreven kan worden. Maar goed, uiteindelijk gaat het erom hoe je alles op het grote scherm geprojecteerd krijgt.

En dat is nog wel een dingetje, aangezien je met zoveel atleten van zo’n enorm hoog niveau wel echt iets unieks en hoogwaardigs moet gaan neerzetten. Nu is het gelukkig wel Burton waar we het over hebben en niet het eerste de beste wintersportmerk wat voorbij gaat komen met een teamfilm. Feit blijft wel dat alle ogen gericht zullen zijn op hoe het diverse team, die Burton tot z’n beschikking heeft, getoond gaat worden.

Uiteindelijk zijn we er van overtuigd dat het smullen geblazen gaat worden en we kunnen niet wachten dat ‘One World’ van Burton het licht gaat zien. Maar goed, we kunnen nooit wachten op films die uitkomen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's