Video's - 10 maart 2018   9:14 Dit is de fijne X Games Real Snow 2018 trailer

Door:

Nog maar net gestopt met de X Games Real Ski 2018 editie gaat ESPN nu vrolijk verder. Dit alles met X Games Real Snow 2018 en daar is nu een fijne trailer van online gekomen!

Zestig dagen hebben de duo’s de tijd gekregen om alles vast te leggen wat ze maar wilden gaan vastleggen en Dan Brisse benadrukt hieronder nog maar even dat het echt knei-ter lastig is om dit alles binnen zo’n korte tijd tot een succes te brengen. Maar hey! Het is niet voor niets een wedstrijd van formaat en je wordt niet zomaar uitgenodigd voor X Games Real Snow, dusja…

Wat had je dan verwacht? Een mooi avontuur lijkt het ons zeker, want de tijd tikt maar door en de weersomstandigheden zullen niet altijd even lekker zijn. Je hoopt uiteraard op mooie spots die ondergesneeuwd zijn en dit alles terwijl het zonnetje schijnt, maar dat blijkt niet altijd het geval te zijn.

Het wachten op de video’s laat overigens nog even op eh, zich wachten, maar gelukkig is dat alles zo spoedig mogelijk geregeld. Veertien maart 2018 gaan de video’s het licht zien en zullen dus alle tricks over je scherm heen denderen alsof het…

Ja… Eh, vrijdagmiddag is? Ja, laten we het daar maar op houden. Overigens kunnen we nu als onze favoriet gaan kiezen, want de atleten zijn uiteraard wel bekend. De snowboarders die voorbij gaan komen zijn overigens Dan Brisse, Bode Merrill, Frank Bourgeois, Ozzy Henning, Auto Chamberland en Benny Urban dus genoeg talent in huis om iedereen ondersteboven te stunten. Check snel de trailer en houd 14 maart in je achterhoofd, dan gaan de video’s online!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's