Video's - 20 oktober 2017   19:07 Dit is de harde crash edit van Faction’s ‘This is Home’

Door:

Trailers doen ze uiteraard ook aan, maar teasers en crash edits? Die zijn zo te merken helemaal aan Faction besteed. De laatste van die twee is dit keer aan de beurt en er zitten toch aardig veel harde klappers tussen. Want anderhalve backflip en tomahawks, anyone?

Waar geskied wordt, vallen mensen. Right? Zo ging die uitdrukking toch? Tja, ook bij de crew van Faction gaat er zo te zien wel eens wat fout en daar worden we nu nog maar eens mee geconfronteerd. Pijnlijk is deze edit zeker, maar zien wil je ‘m tegelijkertijd eigenlijk ook.

Ja het is eigenlijk best raar, ook al heeft Faction z’n eigen lat natuurlijk ook wel aardig hoog neergelegd. De edits die ze normaal gesproken online gooiden zijn namelijk altijd al heerlijk om naar te kijken geweest en dat komt mede door die grandioze bunch aan atleten die Faction Skis tot zijn beschikking heeft. Uiteraard heeft het filmwerk ook zo z’n vinger in de pap om het allemaal naar een hoger niveau te tillen, maar die atleten… Dat zijn toch wel bijna machines hoor.

Met de nadruk op bijna, want we komen er nog maar eens achter dat het ook maar gewoon mensen zijn. Die fouten maken. Verkeerde inschattingen horen daar ook bij en daarmee zijn ze soms kneiter hard op hun plaat gegaan.

This is Home is een film waar we al tijden naar uitkijken en we zijn dan ook blij dat het moment van release steeds dichterbij komt. Van Alaska tot Zermatt en daarbuiten, het gaat een feest worden. En daar horen nou eenmaal ook faalacties bij. Of zoals ze bij Faction zeiden: “Johnny has a proclivity for trying things on skis even when the outcome is pretty clearly pointing towards failure”, maar we weten 100% zeker dat Johnny Collinson ons ook in positieve zin gaat verbazen tijdens This is Home. Tot die tijd, crash edit tijd!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's