Video's - 15 november 2017   14:03 Dit is de nieuwe, brute Mercedes G500 van Jon Olsson!

Door:

Hooolyshiiiit! Jon Olsson heeft een nieuw speeltje en hij is werkelijk waar com-pleet anders dan wat hij de afgelopen periode heeft gereden. Van ‘luxe en comfort’ is het nu tijd voor badass off road activiteiten en dit in combinatie met bijvoorbeeld de bullbar, de lier, kneiter harde luchthoorn én uiteraard het feit dat hij motorisch getuned is maakt deze nieuwe car van Jon Olsson een enorme, bijzondere verschijning. Move over George, het is tijd voor Lord Hans en de eerste meters spelen zich ook nog eens af in Nederland!

Jon Olsson heeft natuurlijk al een tijdje geleden afscheid genomen van George de Rolls Royce en lange tijd was het maar afwachten met wat hij op de proppen zou gaan komen. Hij liet in zijn vlogs nog wel eens her en der vallen dat de Mercedes G ‘m wel kon bekoren, maar van een echte aankoop kwam het altijd nog niet.

Of, nouja, dat liet hij ons denken aangezien er nu opeens een enorm dikke G klasse op het internet verschijnt met daarin een enorm vrolijke Jon Olsson! Hiermee komen we met alle plezier terug op het feit wat we hiervoor hebben gezegd, want met de Rolls Royce ga je natuurlijk geen potten breken in de winter.

Dat is met deze wel anders want door het bos, het water of dalijk de sneeuw? Dat moet geen probleem zijn en zo zijn we weer in opperste staat van paraatheid gebracht aangezien het niet anders kan of hier worden énorm brute video’s mee gemaakt. Absolute Motors uit Ridderkerk heeft wederom de auto onder handen genomen en uiteraard is ook de motor aangepakt. Officiële cijfers zijn er nog niet, maar naar verluid zou er ongeveer 800pk uit de V8 geperst worden, waar hij normaal gesproken ‘maar’ 422 pk heeft. Wauwwawiewa! Check ‘m snel én uiteraard de beelden, wat vind jij van deze nieuwe bolide?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's