Video's - 25 januari 2017   12:23 Dit is de POV run van Travis Rice tijdens zijn 4* Freeride World Qualifier in Japan

Door:

Zeggen dat we verbaasd waren toen we hoorden dat Travis Rice mee zou doen aan de 4* Freeride World Qualifier in Japan is een understatement en datzelfde gold voor zijn overwinning naderhand. En nu, nu wordt het nog mooier want er zijn onboard beelden van zijn run online gekomen en die staan na de klik op je te wachten!

We moeten alleen wel meteen even een kanttekening maken bij deze video, want eh… Het is namelijk een onboard video van een Freeride World Qualifier in Japan. Nu zal je zeggen “Ja, wat maakt dat uit? Die beelden zijn toch ook gewoon de moeite waard?!” en daar heb je helemaal gelijk in, maar wat we willen zeggen is dat het zicht niet helemaal goed is.

Niets te nadelen van Travis Rice, of de Freeride World Qualifier of Japan trouwens, laten we dat even voorop stellen, maar je moet er niet vanuit gaan dat we hier beelden voor je klaar hebben staan met strak blauwe lucht en die drie minuten of langer duurt. Want het weer was erg slecht, het sneeuwde als een malloot in Japan en dus zag Travis Rice waarschijnlijk zelf ook al niet al teveel.

Laat staan de onboard video. Maar goed, badass blijven de beelden zeker wel! Zo, dat is ook weer uit de lucht, dan kunnen we nu gezellig door met de run die ‘m 96 punten heeft opgeleverd want mamma mia wat was die lekker zeg. De commentatoren gingen dan ook lekker uit hun stekker toen ze Travis naar beneden zagen blazen en met hen nog een groot aantal mensen!

De vraag is nu natuurlijk wel wanneer we Travis Rice nog eens in een wedstrijdpakkie voorbij kunnen gaan zien komen. Wellicht bij Verbier als wild card? Who knows. De tijd zal het leren, hij heeft in ieder geval een mooie run neergezet daar in Japan!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's