Video's - 11 augustus 2016   10:37 Dit is de trailer van Tom Wallisch’ Good Company: Vice Versa!

Door:

Zet alvast maar een dikke rode cirkel om 30 augustus 2016 heen want dan gaat de nieuwste film van Tom Wallisch z’n Good Company het internet overnemen! Vice Versa is de naam van hun meest verse telg en zoals je ziet zijn er heel wat creatieve plekken aangedaan voor deze film. Maar! Eerst mogen we ons te goed doen aan de trailer die we hieronder voor je hebben klaargezet. Dus, snel klikken!

Het enige wat we wel erbij moeten zeggen is dat het opeens erg lang duurt voordat het 30 augustus is want we hebben goed genoten van deze trailer! Met Good Company #One en #Two mochten we zeker niet klagen en nu is het dus aan Vice Versa de beurt om ook in dit rijtje te gaan komen. Grote vraag is en blijft: gaat dat lukken?

Ja, dat weten wij nu natuurlijk ook nog niet he. Geen vragen stellen waar we geen antwoord op weten hoor. We kunnen een hoop, maar in de toekomst kijken zit er nog niet in. Ghehe. Nee, zonder gekheid, we kunnen alvast wel stellen dat de trailer onze aandacht heeft opgeëist en dat komt mede door de mix van gave settings waar ze in terecht zijn gekomen!

Zo kunnen we ons op gaan maken voor een urban avontuur, maar ook waterskiën op ski’s komt voorbij en zijn uiteraard de perfect geprepareerde kickers in het park geen onbekende voor deze crew. Daarnaast zijn de atleten die voorbij komen ook zeker niet de minste! We zullen je een aantal namen geven zoals Karl Fostvedt, Niklas Eriksson en Tim McChesney, maar ook Thayne Rich, Chris Laker, Ahmet Dadali, Magnus Granér, John Ware, Dale Talkington en uiteraard Tom Wallisch zullen van je scherm afspatten.

Overigens hebben we de mooiste verrassing nog niet aan je verteld, want eh… Tatum Monod is ook van de partij tijdens Good Company: Vice Versa! En noem ons fanboys, maar dat vinden we erg fijn om te horen! Helaas moeten we alleen nog wel even wachten totdat het zover is, maar de trailer is in ieder geval erg bruut te noemen. Check ‘m! Wie kan er nog meer niet wachten op deze creatie van Tom Wallisch?

Wil je niets missen met betrekking tot de aankomende films? Spring nu op de trailertrein door hierrrrrr te klikken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's