Video's - 23 juli 2018   15:58 Dit is de trailer van ‘Zig Zag’, Level1 Productions’ nieuwste film

Door:

En daarmee komt ook Level1 om de hoek kijken bij de Trailertrein 2018. Zig Zag is de film die Level1 Productions aan de prijzen moet gaan helpen en aan de trailer ligt het in ieder geval niet, die zit bomvol leipe shots!

Goed dat je hebt doorgeklikt want Level1 Productions heeft werk gemaakt van z’n trailer. Én van z’n atletenbestand trouwens, maar daarover later meer want de beelden die de filmmakers voor hun negentiende film online hebben gezet zijn zonder te twijfelen in de categorie ‘badass’ te drukken.

Dat mag ook wel wanneer je atleten als Parker White, Laurent De Martin en Keegan Kilbride erbij hebt. Of Will Wesson, Thayne Rich, Peyben Hägglund, LJ Strenio, Khai Krepela. Yup, dat zijn wel wat namen waar je vrolijk van kan worden en dan komen Tanner Rainville, Duncan Adams, Ahmet Dadali, McRae Williams, Wiley Miller ook nog eens voorbij inclusief de rest van de crew!

Mmmm, bij nader inzien is die ‘later meer’ toch best snel aan het licht gekomen, maar goed. Het moest er een keer van komen. Right? Nu weet je in ieder geval in welke hoek je de film moet gaan zoeken want dat is…

Eh, eigenlijk wel overal. Van de diepe poederruns tot de creatieve urban momenten, er wordt aan alles gedacht bij Zig Zag. Waarom ze het overigens Zig Zag noemen? Level1 Productions beschrijft Zig Zag als twee dingen:

1. a pattern created using alternating course
2. another word for skiing.

Aha, vandaar! Ja, we zijn het er helemaal mee eens. Ach, wat boeit ons die naam ook, als we maar onze bakjes kunnen gaan vullen met kwijl wanneer we de complete film zien. Dan zijn we al meer dan tevreden. Of dat gaat gebeuren is eigenlijk nog wel even de vraag, ook al laat de trailer zien dat we niet hoeven te twijfelen. Check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's