Freestyle. Video's - 2 februari 2020   17:16 Dit is de urban athlete edit van Antti Ollila uit ‘The Collective’ van Faction Skis

Door:

En om het nog beter te maken dan dat het al was heeft Faction ook nog eens extra beeldmateriaal bij deze athlete edit van Antti Ollila gedrukt. Oftewel: nieuwe shots en daarmee een extra reden om ‘m te bekijken!

De complete film van Faction Skis genaamd ‘The Collective‘ is al dik twee maanden op het internet te begluren. Net zoals de vorige teamfilm genaamd ‘This Is Home’ wordt er ook in ‘The Collective’ de focus gelegd op de dames en heren die voor het skimerk rijden.

Om dit naderhand op een dermate lekkere manier te editen dat de kwaliteit er vanaf spat en we ‘m graag weer aanzetten nadat hij net afgelopen is. Maar goed, wat komt er dan wel in en wat ga je eruit laten? Iedere atleet ziet zichzelf natuurlijk graag terug op het witte doek en doet zijn of haar stinkende best om het er zo gelikt mogelijk uit te laten zien.

Vanuit dat oogpunt was Faction wel genoodzaakt om de nodige shots te knippen. Uitermate zonde, dat noemen we het maar even kort door de bocht, ook al zorgt het meteen wel in edits zoals deze van Antti Ollila ervoor dat we een extra reden hebben om ‘m te gaan bekijken.

Want van de brute urban actie tot het rondbanjeren in een resort en daar z’n eigen swung aan geven, Antti is gewoon een beest op ski’s en we zijn blij dat Faction extra aandacht heeft gegeven aan deze edit. Of er meer van komen weten we niet, maar als ze zoals deze van Antti Ollila zijn… Dan is dat meer dan welkom!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle