Video's - 22 januari 2020   12:33 Dit is de verse highlights slopestyle edit van LAAX OPEN 2020

Door:

Honderdachtentwintig seconden duurt het om volgens de organisatie van de LAAX OPEN 2020 alle hoogtepunten te zien en dat is een goed teken voor onze spanningsboog. Maar is het ook genoeg om écht alles erin terug te laten komen?

Ja dat is natuurlijk even de vraag, ook al vertelden ze er in eerste instantie niet bij dat het enkel om de finales ging. Dus toen we dat hoorden leek het ons al wat waarschijnlijker dat het in die twee minuut acht gepropt zou gaan worden.

Want dat het een mooie wedstrijd is geweest, dat moge duidelijk zijn! Met een halve finale die door de twee Nederlanders Niek van der Velden en Casper Wolf nog even wat extra speciaal werd en een finale waar we met vreugde naar hebben zitten kijken mag LAAX OPEN van ons wel zeggen dat de 2020 editie geslaagd is.

Plus, de halfpipe van een dag later zou volledig in een sneeuwbui terecht gaan komen, dus het was ook wel een aardig verschil met de slopestyle wedstrijd.

Voor de complete wedstrijd recap kan je achter deze blauwe tekst terecht, dan kan je lezen dat Seb Toots ‘m heeft weten te winnen en dat Julia Marino bij de vrouwen de overwinning naar zich toe wist te trekken. Verder willen we niet teveel spoileren, maar dat het een slopestyle course was waar je je creativiteit op los kon laten was duidelijk.

De 25.000 CHF zijn op het moment van spreken waarschijnlijk al overgemaakt naar de winnaars en wat ons betreft hebben ze het verdiend ook. Het niveau lag ziek hoog en met jongens als Red Gerard weet je nooit hoe de wedstrijd gaat verlopen. Op een positieve manier overigens!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's