Freestyle. Video's - 23 januari 2020   20:34 Dit is de verse highlights superpipe edit van LAAX OPEN 2020

Door:

LAAX OPEN had de hoogtepunten van de slopestyle wedstrijd al online gezet en nu is het de superpipe wedstrijd die letterlijk in de spotlight is gezet. Met eveneens 120+ seconden aan beelden is ook dit een heerlijke edit van een wedstrijd die heel wat mooie momenten had!

Een superpipe wedstrijd weten te organiseren is al een wedstrijd an sich, maar wanneer je ook nog eens de wereld top uitnodigt én ‘m in de avond weet te rijden… Dan ben je wel lekker bezig hoor.

Zo ook LAAX OPEN die al geruime tijd de superpipe wedstrijd in de avonduren afwerkt en dat zou bij de 2020 variant niet anders zijn. De slopestyle wedstrijd, die wel gewoon door de dag heen werd verreden, had een strak blauwe lucht en de hoop was ergens dat dat ook bij de superpipe zou zijn.

Maar niets was minder waar want het kwam met grote vlokken naar beneden zetten! Vet voor de streamende kijkers, lastiger voor de atleten. Maar goed, je bent een grote speler of je bent het niet, right? Daarom reed menig atleet de pipe dan ook alsof er weinig aan de hand was, terwijl het wel degelijk verschil maakt.

Voor de complete uitslag kan je achter deze blauwe tekst terecht, hier is het enkel en alleen de bewegende beelden die de boventoon voeren. En die bewegende beelden wil je echt wel even zien! Het is namelijk een wedstrijd geweest, zoals we al zeiden in de intro, waar genoeg te beleven viel. En tja, dan kunnen we het wel via tekst aan je vertellen, maar als er ook beelden van zijn is dat gewoon vele malen makkelijker!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle