Video's - 2 oktober 2019   18:37 Dit is de verse trailer van Jeremy Pancras’ freeski film ‘KEEP IT REAL’

Door:

De eerste film die hij maakte was ‘Would You‘ en die smaakte naar meer. Niet alleen bij ons, maar ook bij de Franse freestyle skiër. Dat heeft nu geresulteerd in ‘Keep It Real’ waarin hij wederom een erg fijn verhaal weet te vertellen en de eerste beelden zijn nu online dus klik snel door!

Je zou zeggen dat het gesteund worden door meerdere atleten van formaat het filmen natuurlijk wel een stukje makkelijker maakt, want grote namen staat snel gelijk aan dikke content. Right? Ja, ook al is dat niet bepaald het geval. Merendeel kan namelijk op pad met de meest brute crews om grandioos unieke lijnen of projecten te gaan rijden, waarom zouden ze dan met jou in zee gaan?

Gelukkig voor Jeremy Pancras kan hij naast ‘skiën als een baas’ ook ‘filmen als een baas’ en zo valt het allemaal op z’n plek. Dat zagen we, zoals gezegd, al bij ‘Would You‘ die in het teken stond van ‘pak alles aan en geniet ervan want het leven is kort en er kan vanalles gebeuren’ en nu is het ‘Keep It Real’ waar Jeremy Pancras zelf een paar woorden over heeft: “It’s a Freeski culture documentary, discover a one year world tour relating a story of self-acceptance through sports, art and lifestyle”.

Dit alles moet in november van dit jaar uit gaan komen en we kijken er zeker naar uit. Want buiten het lekkere freestyle en freeride materiaal… Heb je gezien wie er in voorkomen? Henrik Harlaut, Jake Carney, Victor Daviet, Dominic LaPorte, Hugo Laugier, Jacob Wester, Phil Casabon, Noah Albaladejo en nog een hoop andere vrienden! Oh, en Etienne Geoffroy, die er op een harde manier achter komt dat er ook mensen bestaan die in de landing van een rail liggen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's