Video's - 22 februari 2018   16:34 Dit is Phoenix, de nieuwe Audi RS6+ ABT van Jon Olsson!

Door:

“Wait, maar wat is er dan in vredesnaam met die G-Klasse gebeurd?! Of wat gaat er nu mee gebeuren?!” Het zijn maar een paar van de vele vragen die we hierbij hebben, maar één ding is zeker: de Audi RS6+ ABT van Jon Olsson is knei-ter dik! Riep daar iemand bewegende beelden?

Ja, wij riepen daar bewegende beelden aangezien er genoeg te bekijken valt. Sterker nog, het luisteren is ook nog eens iets wat je goed moet doen dus zet de speakers alvast maar op standje burenruzie, want je gaat ze nodig hebben.

Dan door naar de bolide, want allemachtig wat zijn we verliefd en wat laat Jon Olsson ons weer kwijlen als een stel kleine kinderen achter het glas bij de snoepwinkel. Zullen we je even overladen met specificaties?

Ja, dat leek ons ook wel een mooi plan, maar die moeten we je nog even schuldig blijven. Inside information, foto’s en dergelijke komen waarschijnlijk wanneer hij in Monaco is, want daar gaat hij nu naartoe rijden. Wat we overigens wel weten is dat de ABT uitlaatlijn erg fijn klinkt.

En daarmee bedoelen we dat hij inderdaad als een brute bak klinkt. Check dus snel z’n nieuwe vlog waar er genoeg over gepraat wordt én waar je je geluk op kan om de auto te zien. Dan zetten wij ‘m ook nog even aan want de tering wat is deze Audi RS6+ ABT van Jon Olsson pure porno zeg. En dan bedoelen we de andere vorm dan die keer dat Lisa Zimmermann uit de kleren ging hè, dat het maar duidelijk is.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's