Freeride. Video's - 1 maart 2020   10:05 Dit is waarom de Freeride World Tour in Andorra is uitgesteld

Door:

Zaten met cola en popcorn klaar voor dé Freeride World Tour wedstrijd die wel gewoon live uitgezonden zou gaan worden, stellen ze ‘m uit! Waarom?!

De eerste wedstrijd die de Freeride World Tour écht live zou gaan uitzenden en prompt wordt de uitstelvlag gehesen. Is dit dus precies een van de andere redenen waarom ze daar in Japan en Canada werkten met een online gooi window?

Ja en nee. Die feeling krijg je nu natuurlijk wel een beetje, maar beide wedstrijden in Hakuba en Kicking Horse hadden niet zo’n uitdaging zoals ze nu in Ordino Arcalis hebben… Namelijk te weinig sneeuw. Tja, probeer daarmee maar eens iets leuks van te maken. Tot nu toe is het namelijk enkel ijs wat de klok slaat.

Jammer is dat zeker en de Freeride World Tour heeft dus besloten dat ze het uitstellen tot dinsdag. Grote vraag blijft nu overigens wel hoe de atleten zich voelen over de keuze en wat ze nu ondertussen allemaal aan het uitspoken zijn. Gelukkig is daar nog de FWT Insider, die dit alles haarfijn weet vast te leggen.

En indien je nu in plaats van ‘ja ik zat ook met cola en popcorn op de bank te wachten’ reageert met ‘chips en popcorn om vrijdag half negen ‘s ochtends? Ben je niet helemaal goed in je pan?’ dan, dan, dan…

…Kunnen we geen vrienden zijn.

Dat wilden we even gezegd hebben, want als je de Freeride World Tour kijkt dan kan je cola ook nog eens verwisselen met bier en popcorn door chips, maar verder? Nee. Die twee horen er gewoon te zijn.

Bij deze de melding van huishoudelijke aard, want dat gezegd hebbende kan je hieronder naar Freeride World Tour Insider Ep.3 kijken waar wordt uitgelegd waarom het uitgesteld is.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride