Video's - 22 maart 2017   9:08 Dit is waarom gisteren de Freeride World Tour wedstrijd niet van start ging

Door:

Enorm zuur was het gisteren zeker. Zaten we met popcorn en drank voor de livestream op een wedstrijd te wachten die én badass zou gaan worden én die op een tijdstip te kijken was waarmee je geen ruzie met je baas zou krijgen… Gaat ‘ie niet door! Maar, waarom niet? Wat was de reden?

Gelukkig is daar nog de Freeride World Tour zelf die iemand op de communicatie afdeling heeft waar ze trots op mogen zijn. Een paar uur nadat de wedstrijd officieel verschoven was kregen we namelijk een video te zien waarop alles even duidelijk wordt uitgelegd.

Tja, en toen waren we nog steeds aardig teleurgesteld dat het niet door is gegaan, en dat we een paar uur hebben zitten wachten, maar goed… Ook zij moeten keuzes maken waar ze waarschijnlijk niet blij van worden. En als je het dan zo oplost, dan begrijpen we het nog maar eens beter.

“There are days like these, when the ultimate decision lies in Mother Nature’s hands and you have to respect it. Understand why we have decided to put on hold the Swatch #FWT17 event in Haines (AK).” Aldus de Freeride World Tour zelf en dat is ook wel meteen een van de weinige factoren die de FWT niet in de hand heeft.

Moeder natuur heeft er namelijk geen boodschap aan dat er een Freeride World Tour wedstrijd verreden gaat worden en dat hebben we dus gisteren gemerkt ook. De volgende poging is morgen, voor ons vandaag dus, maar of dat nog eens door zal gaan weten we uiteraard nog niet. Wel houden we ‘t gewoon in de gaten en wanneer iedereen groen licht geeft gooien we die livestream weer online.

Tot die tijd krijg je hieronder dus te horen waarom het gisteren niet door kon gaan in Haines, Alaska!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's