Video's - 17 februari 2016   8:39 Dit waren de gaafste GoPro momenten van Suzuki Nine Knights 2015

Door:

Met de 2016 editie bijna voor de deur vond de organisatie van Nine Knights het wel weer eens tijd om hun gezicht te laten zien. Ieder jaar wordt er door hen weer een event uit de grond gestampt waar je u tegen zegt en dus dachten ze “waarom pakken we niet gewoon de gaafste GoPro momenten van vorig jaar en waarom douwen we die niet in één edit?”. Gewoon, om weer in de mood te komen voor de 2016 editie. En daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

Buiten dat, in de mood komen voor Nine Knights 2016? Eerlijk gezegd moesten we zelf een beetje lachen om die tekst toen hij neergezet werd. En dan te bedenken dat we de tekst zelf schrijven! Nee, in de mood komen voor een nieuwe, spectaculaire editie van Nine Knights is overbodig want we vinden het werkelijk waar zó’n gaaf event!

Dat is overigens goed terug te zien in het aantal artikelen die we er vorig jaar aan gespendeerd hebben. Zo kwam de recap voorbij met daarin de foto’s, video’s en uitslagen, kreeg je de officiële aftermovie voor je kiezen, was er ook nog beeldmateriaal van Waffles And Hammers en als klap op de vuurpijl lieten Fabian Bösch en Christof Schenk nog maar eens zien waarom ze uitgenodigd waren!

Al met al heb je dus aardig vaak de mogelijkheid gehad om naar ‘t kwijlmateriaal van Nine Knights te kijken en als het goed is gaat dat dit jaar niet veel anders worden. Het zou trouwens te zacht uitgedrukt zijn wanneer we je melden dat we best benieuwd zijn, want we kunnen serieus niet wachten! Gelukkig is daar nog de ‘mooiste momenten video’ van Nine Knights 2015, dus nu kunnen we weer een beetje vooruit.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's