Video's - 2 januari 2020   9:45 Dit was Air & Style 2019 door de ogen van Stale Sandbech

Door:

Air & Style 2019 in Beijing meemaken door de ogen van Stale Sandbech? Daar zeggen we geen nee tegen en die laten we ook maar wat graag aan je zien!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

We hebben weer een mooie StaleLIFE

Na bijna 32 uur onderweg te zijn geweest komt Stale Sandbech eindelijk aan op het vliegveld in China. Hier moet hij zijn voor Air & Style 2019 en zoals gezegd had hij dus een lange rit achter de rug. Daar is opzicht niet zoveel ergs aan, want China ligt nou eenmaal niet naast de deur en het reizen hoort er nou eenmaal bij, maar wanneer je binnen acht uur ook nog eens op je snowboard moet staan.

En dan ook nog eens die schans normaal rijden?! Dat is wel even next level hoor, maar Stale Sandbech laat zich niet kennen en gaat kennis maken met die enorme schans in Beijing.

Want tja, wat moet je anders. Training skippen? Lijkt ons niet zo heel handig als je speciaal daarvoor daar bent.

Al met al was het al tijdens de training niet perse de dag van Stale Sandbech en dat trok helaas ook door tot in de kwalificaties. Spijtig maar helaas, zullen we maar zeggen, ook al hoort dit er gewoon bij en vinden we het chill dat ook Stale Sandbech dit soort dingen in z’n vlog plempt. Want mooier kan je het niet maken en dat maakt je webserie wel meteen een stuk authentieker.

Voor het wedstrijdverslag van Air & Style in Beijing kan je hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's