Video's - 14 november 2017   20:03 Dit was de winter van 2017 van Cardrona Ski Resort

Door:

Het seizoen zit er voor Cardrona Ski Resort op en als we zo de verhalen mogen geloven hebben ze een prima seizoen gedraaid, maar hoe laat je dat zien aan je volgers? Yes, welkom in 2017, waar je er meteen een edit van maakt!

Waar bij ons in Europa alles met betrekking tot de winter nu ein-de-lijk een beetje begint te rollen (het werd f*cking tijd!), daar is het feest aan de andere kant van de wereld net afgelopen. Jammer vinden ze het waarschijnlijk zeker, ook al zorgt het er meteen voor dat zij nu een mooie mogelijkheid hebben om alles eens goed achter elkaar te zetten én er een verse edit van te maken!

Dat laatste hebben ze dan ook gedaan en ook al is de hele video veel te kort en zouden we veel meer beelden willen zien van hun winter, het maakt ons meteen op onze beurt weer enthousiast voor de aankomende periode.

Wachten is dan ook iets wat we niet zo goed kunnen en zeker niet wanneer we het over de winter hebben waardoor deze edit ons ergens wel helpt, maar toch ook weer niet. Nu willen we al helemaal dat alle gebieden hun deuren compleet open gooien met de tekst “de sneeuw is perfect en het zonnetje schijnt, veel plezier kerel!” Ofzoiets. En dan wel in het Oostenrijks natuurlijk.

Want Frans is bij ons iets waarop we meestal alleen maar met “hè?” of “huh?” op antwoorden. Maar dat is nu even bijzaak aangezien we het over Cardrona Ski Resort hebben. Feit blijft dat Cardrona nog steeds hoog op onze bucketlist staat want het leventje daar lijkt ons echt onwerkelijk mooi. Hoe hoog staat Cardrona bij jullie op de lijst?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's