Video's - 23 december 2018   14:13 Dit was Dew Tour 2018 door de ogen van Stale Sandbech

Door:

En dus blijft het niet enkel bij de slopestyle wedstrijd van de Dew Tour 2018, ook alle andere momenten die Stale Sandbech heeft meegemaakt komen voorbij!

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Eerst kregen we al een preview van de course te zien en uiteraard was die van een niveau waar we erg vrolijk van werden en nu hebben we weer beelden van Stale Sandbech! Wat er dalijk op je te wachten staat? Nouja, je kunt deze video het beste zien als een behind the scenes van Dew Tour 2018 door Stale Sandbech want alles wordt doorgenomen!

Of nouja, alles… Maar het is door dit alles wel erg interessant om ernaar te kijken. Oh, en zoals we al in de intro zeiden: het blijft niet alleen bij de slopestyle wedstrijd, dus je kunt je ook op gaan maken voor trainingssessies, team challenge wedstrijden en alle actie achter de schermen.

Voor degene die niet weet hoe het met Stale Sandbech is afgelopen zullen we je even op de hoogte brengen: met de team challenge is hij namens Rome Snowboards derde geworden, waar hij in de slopestyle finale van de Dew Tour de hele wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Tijd voor een feestje zou je zeggen, toch?

Dat dacht Stale Sandbech ook, ook al krijgen we daar maar een paar shots van te zien. Iets met pindakaas en helaas.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's