Video's - 12 februari 2020   18:17 Dit was Dew Tour 2020 door de ogen van Stale Sandbech

Door:

De Dew Tour was weer een avontuur an sich voor Stale Sandbech en daar neemt hij ons graag in mee. Want eh, er was nogal veel sneeuw gevallen! Zei iemand daar snorkelen?

Wil je eerst de vorige afleveringen van StaleLIFE bekijken voordat je je aan deze aflevering gaat wagen? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt zo beginnen!

Oh hell yeah dat er iemand daar snorkelen zei want er is faaacking veel sneeuw gevallen daar in Woodward Copper. In de periode dat de Dew Tour aan de gang was he. Oh, en we willen je meteen even melden dat deze Stalelife wel echt een grandioos lekkere edit is, want het heeft echt alles erin zitten. Van serieuze lekkere tricks tot het American football spelen met je Dew Tour eremetaal, het lijkt weer echt zo enorm nice weg.

En dat zeggen we niet omdat we fan zijn. We zijn fan omdat Stale Sandbech heerlijke beelden schiet. Dit keer dus in Woodward Copper voor Dew Tour en het feest is aan.

Want we praten niet alleen maar over slopestyle, aan Team challenge werd uiteraard ook meegedaan en hier werden ook nog eens Jamie Anderson, Scotty James en René Rinnekangas aan de start verwacht.

Na alle wedstrijden was het tijd om stoom af te blazen en dat werd gedaan door poeder te rijden en van huizen af te knallen. Want dat er veel sneeuw is gevallen… Dat is niet te ontkennen.

De intro is overigens ook wel echt grandioos te noemen, en eigenlijk niet eens omdat het zo lekker ge-edit is of iets dergelijks. Gewoon dat Rene Rinnekangas in een kast ligt te tukken en wakker gemaakt wordt door Stale Sandbech om te gaan snowboarden… Ja, dat vinden we mooi. Meer van dit graag!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Finn Bilous laat zich van z’n goede kant zien want zojuist is er een ferme edit van ‘m het internet opgekomen. Footage van contests, easy parksessies, lifestyle momenten… Het is allemaal aanwezig in deze nieuwe edit van freestyle skiër Finn Bilous en dit komt allemaal omdat hij thuis zat opgesloten! Lees Meer…

Meer Video's