Freestyle. Video's - 20 februari 2023   11:47 Dit was Red Bull Playstreets 2023 door de ogen van Andri Ragettli

Door:

Andri Ragettli heeft het ver geschopt bij Red Bull Playstreets 2023 in Bad Gastein en dus extra reden om even z’n nieuwe vlog erover te bekijken!

En met ver geschopt bedoelen we dat Ragettli tweede is geworden in Bad Gastein, ook al was het wel even billenknijpen tegen Kim Gubser. Daar scheelde het namelijk maar één punt in het voordeel van Andri, waardoor hij het op mocht gaan nemen tegen Jesper Tjäder.

Die run heb je als het goed is al gezien, zo niet dan kan je hierrrr terecht. Maar na die run van Jesper Tjäder is het nu Andri Ragettli die zijn ervaringen met Red Bull Playstreets op internet heeft gezet en het is altijd wel fijn om die vlogs van de Zwitser te zien. Door de jaren heen is het allemaal wat verbeterd en professioneler geworden waardoor het zeker een goed idee is om ‘m even te gaan volgen.

Dat gezegd hebbende, hebben we hieronder een van z’n vlogs voor je klaar staan. Daarin komt de training voorbij, maar uiteraard ook de finale én wat Andri Ragettli er allemaal zelf van vond. Niet alleen van het evenement, maar ook van z’n runs en de competitie. Daar komt ook meteen aan bod dat Andri Ragettli al drie keer op de tweede plaats terecht is gekomen bij Red Bull Playstreets dus waarschijnlijk is hij er volgend jaar gewoon weer bij.

Als hij uitgenodigd wordt natuurlijk door Red Bull. Maar door z’n tweede plaats gaan we daar gemakshalve wel gewoon even vanuit. Tot het moment dat-ie ‘m wint, waarschijnlijk komt Ragettli daarna nooit meer langs.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle