Video's - 12 februari 2018   12:09 Dit was X Games Aspen 2018 door de ogen van The WKNDRS

Door:

Dat The WKNDRS altijd met beeldmateriaal op de proppen komen waar je mond van open valt hoeven we je niet meer te vertellen, maar het is altijd wel chill om het gewoon weer eens op je beeldscherm te krijgen. Dat is nu dan ook gebeurd en we gaan voor de verandering (ahum) even terug in de periode dat X Games bezig was, snel even kijken dus!

Ja zoals we in de artikels over de hoogtepunten van de X Games ook al zeiden: het feest blijft maar doorgaan en blijkbaar zijn de beelden nog niet op. Eigenlijk vinden we dat best wel lekker om dat te merken want wedstrijden als Dew Tour, Burton US Open en noem het allemaal maar op hebben altijd wel prima shots.

Daardoor was het dus wel een prima verhaal dat we deze edit wisten op te vissen, ook al zou het alleen al fijn zijn dat The WKNDRS weer eens hun gezicht lieten zien. Deze crew is namelijk zo grandioos, daarvan weet je gewoon eigenlijk altijd al wel dat het een dikke edit gaat worden.

Die bevestiging geven we je alvast even, voor het geval dat je zat te twijfelen of dat wel het geval was. Zo hebben ze echt een crew bij elkaar weten te krijgen, ongelofelijk. Darcy Sharpe, Mikey Ciccarelli, Tyler Nicholson, Mark McMorris, Craig McMorris, Sebbe de Buck, Brock Crouch en Brandon Davis laten zich van hun goede kant zien, maar ook Red Gerard, de meest verse olympisch gouden medaille winnaar uit PyeongChang, komt voorbij!

Dat is dus wel erg nice te noemen, vandaar ook dat we nu gewoon stoppen met praten, want The WKNDRS hebben er weer wat moois van weten te maken!

 

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's