Video's - 23 februari 2020   18:09 Dit zijn alle fails & makes van Jesper Tjäder uit Unrailistic 2

Door:

Ga er maar eens goed voor zitten want dit zijn namelijk alle, maar dan ook écht alle, beelden die geschoten zijn voor Unrailistic 2 van Jesper Tjäder!

Van ons hoef je er overigens niet ‘eens goed voor te gaan zitten’ als je al prima ligt of hangt hoor, laat dat even duidelijk zijn. Dat lijkt ons trouwens wat waarschijnlijker, want als we even met een schuin oog naar buiten kijken kunnen we het ons niet voorstellen dat je ergens buiten aan het rondbanjeren bent. De kans is groter dat je gestrekt op je bank dit artikel tegen kwam toen je aan het scrollen was omdat je serie, om welke reden dan ook, even op pauze staat. Of dat het rust is bij de sportwedstrijd die je aan het bekijken bent. Of omdat je gewoon al even bezig bent met die scroll marathon op je telefoon.

Welke van deze het ook mogen zijn, Jesper Tjäder heeft nu iets op het internet gezet waardoor je het komende half uur helemaal onder de pannen bent. Hij heeft namelijk alle geslaagde én niet geslaagde acties van Unrailistic 2 achter elkaar gezet.

That’s right, allemaal. Stuk voor stuk. En bij sommige tricks duurde het nog wel even voordat het gelukt was! Dat zag je al in de behind the scenes van Unrailistic 2, die al een tijdje over het wereld wijde web zwerft, en daar is deze video nu een mooie toevoeging op.

Na deze video kan je dus met droge ogen melden dat je alles van de bizarre railvideo van Jesper Tjäder gezien hebt want hij duurt dik een half uur. Snap je nu dat we zeggen dat je er maar eens goed voor moet gaan zitten? Aanslingeren dus en je ziet hoevaak hij over de Triple S to Triple Kink heeft gedaan.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's