Freestyle. Video's - 25 januari 2020   16:59 Dit zijn alle X Games Aspen 2020 wedstrijden die te bekijken zijn op dag #3

Door:

Dag drie van X Games Aspen 2020 is aangebroken en daarmee zijn we richting het einde aan het gaan van het event. Maar wat kan je bekijken op deze dag?

Ja, eh. Eigenlijk niet zo heel erg veel meer. Zoals we al zeiden timmert X Games de boel altijd aardig dicht en dat ze nu via YouTube ons de mogelijkheid bieden om mee te kijken is eigenlijk al heel wat. Maar alles uitzenden? Dat is natuurlijk teveel van het goede, je moet er wel wat aan kunnen verdienen natuurlijk!

Dat is dan ook wat ze doen, ook al hadden we gisteren met vijf livestreams eigenlijk alsnog niets te klagen.

En daar zat me toch wel een aantal actie tussen waarvan we zeggen ‘potverdomme wat een actie!’ en dat klinkt nu nogal suf, maar dat is het verre van. Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we de wedstrijden die om half drie en drie uur verreden werden vanmorgen maar even begluurd hebben, want tja… We willen wel op de hoogte blijven! Maar als je ‘even’ je ogen dicht doet en opeens een uur later wakker wordt…

…Dan weet je dat het tijd is om gewoon gestrekt in bed te gaan liggen.

Hoe dan ook, met de derde dag zal het wederom nachtwerk gaan worden want de wedstrijd die uitgezonden wordt is de Vrouwen Ski Superpipe wedstrijd en wel om half 3 in de ochtend. Ja, dat is dus nog wel even, maar om de tijd te doden kunnen we je adviseren om even op deze blauwe tekst te klikken want alle wedstrijden van gisteren zijn nu gewoon volledig te bekijken. Dus ook de sneeuwscooter freestyle wedstrijd!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle