Video's - 24 november 2016   10:12 Dit zijn de 5 meest bizarre backflips tijdens een FWT wedstrijd

Door:

In de vorige edities is het al eens erg goed én erg fout gegaan en nu gaan we door met de tricks! Want waar is een wedstrijd zonder backflips? Inderdaad, helemaal nergens en nu heeft de Freeride World Tour de vijf meest bizarre/meest heerlijke backflips van de afgelopen tien jaar voor je op een rijtje gezet!

Wil je eerst de vorige crashes en reddingen zien die de Freeride World Tour voor jou en mij online heeft gezet? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je vindt wat je zoekt!

Backflips. Wij zijn er fan van! Nu moeten we eerlijk vertellen dat het bij ons meer een ‘op je bekflip’ heet, maar je moet ergens beginnen. Toch? Dat dachten wij ook en er komt een dag dan gooien we ze alsof het warme broodjes zijn die over de toonbank gaan.

Ja, dat houden we onszelf maar gewoon voor, maar tot die tijd laten we het anderen nog maar even doen. Zoals de atleten bij de Freeride World Tour bijvoorbeeld die zo te zien aardig wat talent hebben om die backflips tot een succes te brengen. Maar goed, het is toch ook gewoon een trick die te leuk is om ‘m niet te doen?

Uiteraard, tijdens een freestyle wedstrijd is het niet zo’n spektakel om ‘m te doen, er zijn al gauw meerdere tricks die meer punten opleveren, maar bij een freeride wedstrijd kan een perfecte timing van je backflip toch wel de kers op de taart zijn! Zo ook bij de onderstaande vijf… Of nouja, niet iedereen weet ‘m helemaal perfect te landen, ook al krijgen ze van ons wel gewoon punten voor het proberen. Want wie dropt nou van een massive cliff af én gooit daar meteen een backflip? Deze atleten!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's