Video's - 11 november 2016   17:02 Dit zijn de 5 meest bizarre crashes tijdens een FWT wedstrijd

Door:

In de eerste video die de Freeride World Tour naar buiten had gebracht ging het allemaal net goed en nu… Gaat het allemaal grandioos verkeerd. Nu kan je je dus op gaan maken voor de keuzes die hebben geleid tot keiharde crashes, check ze snel na de klik. Of zoals FWT het zelf zo mooi zegt: “Sit tight and hold on for the ride. #tomahawk

En daar is echt werkelijk waar niets aan gelogen! Wat we overigens ook nog wel mooi vinden is het commentaar van de heren die alles en iedereen aan elkaar kletsen. De verbazing en medeleven in hun stem zorgt er nog maar eens voor dat ook jij vanaf je stoel of bank met de atleten meeleeft!

Als je dat al niet deed natuurlijk. Want laten we wel zijn, iedereen is wel eens een keer zo hard getomahawked dat hun ego de rest van de dag even afwezig was. Ja, getomahawked inderdaad. We hadden overigens ook voor ‘gaan tomahawken’ of ‘al tomahawkend’ kunnen gaan, maar we zijn er nog niet over uit welke we nou het mooiste vinden klinken. Ze hebben namelijk allemaal wel wat én er is nog een voordeel aan dat woord wat niet bestaat, want iedereen weet precies waar je het over hebt!

Dus. Dat. Nou, we zijn blij dat we dit ook weer uit de wereld hebben geholpen en na de klik hieronder kan je je dus op gaan maken voor heel wat momenten die niet erg goed afliepen. Leedvermaak noemen we dat op de vrijdagmiddag, maar wij hebben dan ook niet tientallen meters getomahawked.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's