Video's - 11 mei 2017   19:39 Dit zijn de 5 meest bizarre stomps tijdens een FWT wedstrijd

Door:

Na de crashes, backflips en reddingen mogen we ons nu op gaan maken voor de top 5 meest bizarre ‘stomps’ die de Freeride World Tour dit seizoen heeft meegemaakt. Dat waren er nogal wat waardoor de top 5 natuurlijk alleen maar vol zit met vette shots!

En weer mogen we een top 5 aan de lijst van de Freeride World Tour toevoegen, want na een aantal verschillende video’s is het nu tijd om de meest badass ‘stomps’ te laten zien. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom we het ‘stomps’ noemen en er niet een Nederlandse term voor hebben gevonden, maar dat komt eh…

…Omdat we niet zo goed in het Nederlands onder woorden kunnen brengen wat er nou eigenlijk mee bedoeld wordt. Natuurlijk, wanneer iemand het in het engels zegt weten we het meteen, maar om het te vertalen? Dat is net zoiets als vragen hoe spinazie smaakt.

Inderdaad, enorm lastig dus om het makkelijk uit te leggen. “Het perfect uitvoeren van een trick, jump of run” zou ergens wel dichtbij de term komen, ook al blijft het toch nog ergens knagen. Want helemaal dekt het de lading natuurlijk ook weer niet. Dus, weet jij toevallig een mooie, makkelijke vertaling van dit woord? Dan mag je het ons laten weten in de reacties op Facebook, Twitter of hieronder want dan krijg je alle credits die je toebehoren. En kunnen wij ons voor ons kop slaan met de gedachte “ohja, zo lastig was het eigenlijk niet als je er zo over nadenkt.”

Maar goed, tot die tijd kan je hieronder dus de top 5 ‘stomps’ zien die het afgelopen seizoen in de Freeride World Tour voorbij zijn gekomen en ook al heb je elke wedstrijd meegepakt: deze beelden blijven gewoon lekker!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's