Video's - 16 mei 2018   13:33 Dit zijn de 5 meest harde crashes tijdens de FWT 2018

Door:

De Freeride World Tour heeft z’n laatste wedstrijd verreden en daarmee werd het voor de organisatie tijd om een recap te bouwen, met dit keer de top 5 hardste crashes uit de 2018 editie!

Voor crashes willen we altijd wel even tijd vrij maken en zeker wanneer het de Freeride World Tour betreft. Door het seizoen heen zijn er namelijk aardig wat deuken in ego’s terecht gekomen en dus was de vraag wie het tot de top 5 heeft weten te crashen?

True, het is en blijft een discutabele eer die je in dit geval dan meekrijgt, maar ach… Als je gaat, dan kan je er maar beter voor zorgen dat het er ook grandioos hard uitziet. Right? En daarmee meteen beter ook op het podium komt. Overigens zeggen we dit wel met de achterliggende gedachte dat we dan hopen dat je er niets aan overhoudt natuurlijk, want zo zijn we dan ook wel weer. Maar helaas is dat niet altijd het geval en zo hebben we de afgelopen maanden nog wel eens iemand het strijdtoneel met een blessure zien verlaten.

Tja, verkeerde inschattingen, we maken ze allemaal wel eens, maar wanneer je bij de Freeride World Tour meedoet en dan zo’n verkeerde keuze maakt… Dan staat het én op video én je kansen op het podium zijn standaard al verkeken. Zuur is dat zeker, ook al heeft het er dus wel toe geleid dat we nu naar een top 5 crashes kunnen gaan kijken. En daar zitten nog wel een aantal grote jongens tussen hoor! Van het net verkeerd inschatten van een sprong waarbij je niet 10 meter maar 20 meter verder neerkomt tot het net niet landen van je backflip. Ze zitten er allemaal tussen. Check ze hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's