Video's - 3 juni 2018   13:57 Dit zijn de 5 meest vette cliff drops tijdens de FWT 2018

Door:

Cliff drops uit de Freeride World Tour? Yes please!

De Freeride World Tour is weer druk bezig om er maar voor te zorgen dat je ze niet vergeet in de zomer met het even terug te blikken op vorig seizoen en dit keer hebben ze er voor gekozen om de vijf meest vette cliff drops op een rijtje te zetten.

Na de tricks, die we de vorige keer al voorbij zagen komen, zijn nu dus de cliff drops aan de beurt en er zitten weer een aantal heel fijne tussen hoor. Nouja, nu we dit zo zeggen weten we ook wel dat dat een open deur is want ja, anders zouden ze niet in de top vijf terecht komen natuurlijk. Maar goed, laten we daarvan maar even doen alsof dat geen open deur is die we intrappen.

En trouwens, nu kijken we nog even achteruit naar de hoogtepunten van vorig jaar, maar we kijken wel echt, echt, écht uit naar komend seizoen. En daarmee zijn we niet aan het overdrijven want we hebben serieus nu al slapeloze nachten over Tanner Hall in de Freeride World Tour. In positieve zin dan wel te verstaan, aangezien het gewoon niet anders kan dan dat hij als een beest naar beneden komt denderen.

Oh, je wist nog niet dat Tanner Hall volgend seizoen aan de Freeride World Tour mee gaat doen? Aii… Nouja, lees daar achter deze blauwe tekst maar meer over, hieronder gaan we nog even terug in de tijd. Wat ook erg vet is trouwens. Laten we daar even geen misverstand over hebben. Maarja… Tanner Hall in de Freeride World Tour, we worden alweer zo blij als een kind in een snoepwinkel als we eraan denken. Laat die winter dus maar komen!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's