Video's - 10 januari 2019   11:30 Dit zijn de 5 vetste backflips aller tijden tijdens de Freeride World Tour

Door:

“When in doubt, lay one out!”

Het is dat, of de tekst “one for the boys” die je moeten triggeren om ‘m toch maar te gooien. Want f*ck it, right? Gewoon knallen met die handel! Dat laatste hoef je de atleten bij de Freeride World Tour geen twee keer te zeggen en mamma mia, in deze top vijf zitten een aantal massive ones tussen hoor!

Toen we zagen dat de Freeride World Tour een top vijf had gemaakt van vetste backflips aller tijden zaten we al te schreeuwen dat er eentje tussen moest zitten. Want onze favoriet is toch wel degene van Drew Tabke die hij tijdens Vallnord-Arcalis uit z’n mouw wist te schudden, maar zouden ze er bij de Freeride World Tour ook zo over denken?

Antwoord hierop is ja, alleen melden we wel meteen dat Drew Tabke ‘m niet heeft gewonnen. Helaas. Wel heeft hij het podium gehaald en dat is al iets om trots op te zijn, ook al laat dat dus ruimte voor iemand anders om er met de overwinning naar huis te gaan. Wie dat is?

Sam Michaud! Dit alles tijdens Xtreme Verbier en het is niet zo gek wanneer deze naam je niet al teveel zegt. De backflip komt namelijk uit 2006, dus eh… Dat is al even geleden inderdaad. Als je nu denkt “zijn er vanaf dat moment geen vettere backflips gegooid in competitieverband?!” dan hebben we nieuws voor je: kijk maar even naar de beelden, dan snap je waarom Sam Michaud op nummer één aller tijden staat.

FWT: TOP 5 BACKFLIPS: ALL TIME

When in doubt, lay one out! #FWT19 | #DROPIN

Geplaatst door Freeride World Tour op Woensdag 9 januari 2019

 

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's